• Postări Recente

  Post
  Durerea de Spate21 Martie, 2016
  Post
  Mijloacele Reflexoterapiei23 Septembrie, 2015
  Post
  Tratamentul Inofensiv al Maladiilor Prostatei28 Aprilie, 2015
 • Instrucțiuni PDF

  Pentru a vă informa în detaliu despre beneficiile utilizării dispozitivelor Lyapko vă rugăm să studiați articolele expuse în secțiunea Articole Utile, în particular Instrucțiunea Aplex Lyapko pe care de altfel o puteți descărca în format PDF accesând linkul dat

 • Mijloace de Procurare

  Dacă doriți să achiziționați unul sau mai multe dispozitive Lyapko puteți vizita pagina de Contact, cu scopul de a ne informa despre intenția dumneavoastră și a afla despre modalitatea de plată și livrare. În același mod ne puteți contacta dacă doriți să deveniți un partener în distribuție, beneficiind astfel de reduceri corespunzătoare

Menu

DESPRE APLEX.RO

Produsele de pe site-ul aplex.ro sunt dispozitive fabricate și dezvoltate de către Compania Ucrainiană Lyapko. În România, ele sunt importate și distribuite de ÎF Eugeniu Vâlcu - o Întreprindere Familială care vă aduce remedii ale medicinei alternative (de utilizare îndelungată și fără efectele adverse ale medicinei alopate) în casele dvs.

Pentru o informație detaliată despre modul de acțiune, avantajele și ghidul de utilizare a produselor Lyapko vă rugăm să studiați paginile articolelor utile, precum și paginile individuale de produs din secțiunea catalogului.

Dacă aveți nevoie de informație suplimentară, vă rugăm să folosiți foma de contact, sau să ne apelați la numerele expuse pe aceiași pagină.