IMPORTANT! Compania Apliherb eliberează certificat de Garanție și bon/factură la vânzare. Solicitați-le de la orice sursă, pentru a fi încrezuți în calitatea produselor și în informarea corectă despre utilizare!

21 aprilie, 2020

Dezvoltarea abilităților motorii fine și a sensibilității tactile este un stimul puternic pentru îmbunătățirea percepției, atenției, gândirii, vorbirii, observației, imaginației și a memoriei (vizuale și motorii). Există o multitudine de metode pentru a spori asemenea capacități una dintre care este terapia cu dispozitivele Lyapko.

Adesea oamenii se întreabă: care dispozitiv Lyapko este mai bun. Din start, accentuăm faptul că dispozitivele nu diferă prin modul de acțiune sau efectul general. Fiecare conțin aceleași ace, din aceleași metale, în același tip de cauciuc.

Când alegem un dispozitiv Lyapko, modul de utilizare este principalul factor care poate face diferența și anume: efortul depus, durata sesiunii și aria de cuprindere (suprafața corpului).

Rolele sunt dispozitive pentru utilizare dinamică (trebuie rulate continuu în timpul sesiunii). Pot fi folosite în toate zonele corpului, mai ales în zonele denivelate. Ele însă necesită ajutorul unei alte persoane, dacă trebuie să acționăm în locuri greu accesibile.

Când vă gândiți să cumpărați vreo rolă atunci trebuie să comparați caracteristicile fiecăreia, în raport cu tratamentul urmărit.

  • Rola Mare
  • Rola Mare
Rola Mare (Big M 5,0 Ag) este rola cu cea mai mare suprafață de cuprindere, dar și cea mai mică densitate a acelor (în comparație cu celelalte role) ceea ce vă permite să prelucrați suprafețe mari ale corpului: spate, zona sciatică, sacrală, fese, piept, abdomen, membre, într-o sesiune mai scurtă. Este indicată la tratamentul pacienților ponderați sau supraponderali. Rola Mare este folosită eficient la reducerea celulitei.


  • Rola Facială
  • Rola Facială
Rola Facială (Facial 3,5 Ag) - dispozitiv special conceput pentru masajul scalpului, feței, în paraliziile faciale; masajul părților corpului cu raza de curbură mică, zone ale articulațiilor mici ale membrelor, mâinilor și picioarelor; coate și alte încheieturi; pentru menținerea și stimularea producerii laptelui în glanda mamară; în tratamentul bolilor glandei tiroide.

Se utilizează cu succes în combaterea acneei la adolescenți.
Rola facială poate fi utilizată cu succes la reflexoterapia punctelor biologic active situate pe talpa copiilor.


  • Rola Universală
  • Rola Universală
Rola Universală (Universal-M 3,5 Ag) este un dispozitiv folosit la masajul diferitor suprafețe ale corpului: zona cervicală, spate, talie, abdomen și membre. Poate fi utilizat la diagnosticarea și tratamentul persoanelor din toate grupele de vârstă. Este recomandat la profilaxia și tratamentul varicelui membrelor inferioare (NU și în cazul ulcerului varicos); în tratamentul neuropatiei, parezei, paraliziei; coxartrozei, în cazul leziunilor și a fracturilor membrelor, la recuperările după AVC.

Pentru obținerea efectului de stimulare energetică, tonifiere, se acționează cu rola dea lungul meridianului și în direcția mișcării energiei, până la apariția hiperemiei pielii 7-10 min. Pentru obținerea efectului calmant, sedativ, de dispersie energetică se acționează dea lungul meridianului și în opusul mișcării energiei, până la apariția hiperemiei pielii 10-15 min.

Sumar


Articole recomandate


Anunțuri

Actualizarea Site-ului
3 august, 2020

Expoziție Târgu Mureș
29 februarie, 2020