IMPORTANT! Compania Apliherb eliberează certificat de Garanție și bon/factură la vânzare. Solicitați-le de la orice sursă, pentru a fi încrezuți în calitatea produselor și în informarea corectă despre utilizare!

15 martie, 2020
Brâu Bebeluș 3,5 Brâul Bebeluș este unul dintre cele 3 forme de brâie produse de compania Lyapko. Acest brâu este compus din șase plăcuțe (bucăți) detașabile, ce pot fi mișcate pe două curele-benzi din material elastic. Dimensiunea unei plăcuțe este de 36x84 mm, distanța între ace fiind 3,5 mm.

Datorită cataramelor cu eliberare laterală centura (brâul) poate fi poziționată pe diferite zone: direct pe zona cu deranj (durere), zona de proiecție a organului afectat, zona punctului biologic activ și a meridianelor. Centura poate fi aplicată direct de către pacient fără nici un ajutor, ușor, rapid și în mod sigur. Durata ședinței depinde de indicație: pentru tonifiere (stimulare) - de la 7 la 10 minute, pentru relaxare (inhibiție) - de la 20 minute până la 2 ore. Pentru ameliorarea durerilor acute - de la 10 la 15 minute, iar în tratamentul durerilor cronice - de la 30 minute până la 2 ore.

Datorită comodității utilizării acestui tip de brâu, el se poate folosi și în timpul serviciului. Atașarea uniformă a brâului pe corp, permite mișcărea liberă concomitent cu obținerea efectului terapeutic necesar, evitând mișcările bruște.

Brâul Bebeluș este solicitat și îndeosebi apreciat de către constructori; conducătorii auto de cursă lungă; angajații din domeniul IT; studenți; femeile aflate în sarcină sau în perioada alăptării copilului; adolescenții în perioada de creștere pentru formarea și/sau corecția coloanei vertebrale, etc.

Mai jos sunt ilustrate câteva metode de aplicare a brâului Bebeluș, mai ales pentru femei.

 • Brâu Bebeluș 3,5
 • Aplicarea brâului pentru înlăturarea sindromului de durere lombo-sacrală a femeilor aflate în sarcină precum și pentru îmbunătățirea vascularizării uterului (pentru asigurarea dezvoltării depline a fătului). Brâul trebuie fixat cu manevre blânde și delicate. Contraindicație: hyper-tonusul uterin.
 • Brâu Bebeluș 3,5
 • Aplicarea brâului în cazul proceselor dureroase a sânilor (mastodeniei/mastopatiei, doar după excluderea proceselor tumorale). Contraindicație: procese ulceroase și/sau inflamatorii cutanate.
 • Brâu Bebeluș 3,5
 • Rezultat major înregistrat la înlăturarea vergeturilor postnatale abdominale precum și pentru contracția mușchilor postnatală și/sau post-operatorie (aici brâul se aplică mai sus sau mai jos de locul intervenției chirurgicale).
  Utilizarea în cazul afecțiunilor organelor cavității pelviene - normalizarea retenției urinare precum și în bolile inflamatorii ale uterului, ovarelor, vezicii urinare, a adenomului de prostată. În acest caz, brâul se aplică în regiunea lombară și sacro-iliacă a spatelui.
 • Brâu Bebeluș 3,5
 • Brâu Bebeluș 3,5
 • Brâul poate fi aplicat și în zona occipitală în caz de cefalee (inclusiv ca rezultat al hipertensiunii arteriale). Aplicarea în zona cervicală ajută în tratamentul și prevenirea spondelozelor, herniilor de disc.
 • Brâu Bebeluș 3,5
 • Brâul Baby se poate aplica pe zona lombară cu scopul tratării lombalgiei sau sciaticii (inclusiv originară herniei discale).
  Pentru afecțiunile tractului gastro-intestinal (inclusiv a ficatului) sau renal, brâul se aplică atât pe abdomen, cât și pe zona lombară.
 • Brâu Bebeluș 3,5
 • În cazul toracalgiei (durerii toracelui) sau pentru înlăturarea durerilor de spate induse de poziționarea incomodă îndelungată (spre exemplu a elevilor în banca școlară, a mamelor cu copil sugar în brațe, a sportivilor, etc.), brâul se poziționează între omoplați
 • Brâu Bebeluș 3,5
 • Brâu Bebeluș 3,5
 • Brâul bebeluș a înregistrat rezultate benefice în profilaxia și tratamentul gonartrozelor, bursitei incipiente, precum și în combaterea celulitei în zona genunchilor.

Brâul poate fi utilizat (se consideră a fi activ) 4-6 ani (cu respectarea condițiilor de exploatare, păstrare și curățare).

Atenție! Nu admiteți supra-extinderea curelelor elastice. În cazul uzării – se pot înlocui cu alt elastic.
Produse asociate: Brâul Bebeluș 3,5.

Sumar


Articole recomandate


Anunțuri

Actualizarea Site-ului
3 august, 2020

Expoziție Târgu Mureș
29 februarie, 2020