IMPORTANT! Compania Apliherb eliberează certificat de Garanție și bon/factură la vânzare. Solicitați-le de la orice sursă, pentru a fi încrezuți în calitatea produselor și în informarea corectă despre utilizare!

15 aprilie, 2020

E primăvară, iar odată cu venirea ei se pot acutiza maladiile cronice, în contextul efortului fizic depus în grădini, la curte, pe câmp, dar și a hipodinamiei care de asemenea poate fi un factor declanșator al durerilor de spate. În condițiile pandemiei (carantinei) însă, efectuarea unor tratamente, terapii, gimnastici, la domiciliu poate fi singura alternativă curelor de tratament în mod normal efectuate la centrele de recuperări.

Pe de altă parte, medicina actuală recunoaște faptul că emoțiile pot cauza dureri de spate. Organismul nostru este structurat pe trei niveluri, din interior spre exterior: mental, emoțional și fizic. În multe cazuri, fizicul este calea de vindecare a dezechilibrelor interioare (mentale, emoționale).

Cu același scop, de îmbunătățire a sănătății dumneavoastră, vă vin în ajutor dispozitivele medicale Lyapko. Fiind orientate prevenirii apariției maladiilor, ele totodată vă ajută și la combaterea durerilor deja existente, reducerea inflamațiilor, scoaterea spasmelor și contracturilor, etc.

Pentru tratament veți avea nevoie de unul dintre dispozitivele plate (șansă, quadro, brâu sau covor), de o tinctură de plante sau bitter extern (la cerere, apelând la tel. 0736847470 vă putem oferi și receta unei tincturi), precum și un termofor (buiotă din cauciuc).

În continuare, vă recomandăm procedura aplicării compreselor cu etapele expuse în modul următor.

1. Persoana cu dureri de spate se culcă pe burtă. Umectăm bine tifonul sau o alta pânza foarte fină, subțire, naturală, cu tinctura din sticluța cu picurător. Se va umecta suficient de bine, dar fără a admite prelingerea soluției pe restul corpului. Comprese2. Peste tifon se așează dispozitivul plat, cu acele în jos, astfel încât să cuprindem zona dureroasă. Comprese3. Acoperim bine spatele, cu o peliculă sau o bucata de folie alimentară, care să fie de dimensiuni mai mari ca suprafața tifonului și a dispozitivului plat. Lipim folia pe piele, creând astfel o microclimă cu puțin aer, între piele și dispozitivul Lyapko. Comprese4. Apoi acoperim spatele cu un prosop. Peste prosop se va pune termoforul (buiota din cauciuc) umplut cu apă caldă de 37-38 grade celsius. În final învelim persoana cu o pătură.

Procedurile se repetă până la dispariția durerii sau discomfortului (dar nu mai mult de o dată în zi).
Dispozitivul Lyapko obligator se va spăla sub jet puternic de apă, după fiecare procedură.

Multă Sănătate!


Sumar


Articole recomandate


Anunțuri

Actualizarea Site-ului
3 august, 2020

Expoziție Târgu Mureș
29 februarie, 2020