IMPORTANT! Compania Apliherb eliberează certificat de Garanție și bon/factură la vânzare. Solicitați-le de la orice sursă, pentru a fi încrezuți în calitatea produselor și în informarea corectă despre utilizare!

19 decembrie, 2020

  • Pasul Acelor
  • Pasul Acelor

"Care Dispozitiv de aplicare este cel mai bun, având în vedere pasul acelor?" este una din cele mai frecvente întrebări care ni se pun.

Să clarificăm: pasul acelor este distanța dintre acele de pe suprafața dispozitivului. Pe fiecare ambalaj primar, în instrucțiuni și bineînțeles, în recomandările metodice pentru utilizarea dispozitivelor (mai numite și aplicatoare) se indică această distanță.

Familia dispozitivelor de aplicare Lyapko reprezintă un set de produse diferite ca mărime, formă, set de metale și metodă de fixare. Distanța dintre acele inserate, variază de la 3,5 la 7,0 mm.


Cum putem determina care pas al acelor este cel Optim?

Specialiștii companiei Lyapko recomandă ca pasul acelor să fie selectat în funcție de sensibilitatea individuală a pielii și de intensitatea dorită, a expunerii, bazându-ne pe nivelul de confort în timpul procedurilor.

Copiilor, pacienților adulți cu hipersensibilitate sau cu un strat mic de grăsime subcutanată, reflexologii recomandă utilizarea aplicatoarelor cu un pas mai mic, cum ar fi: 3,5-4,9-5,0 mm.
Persoanelor cu un fizic normal, este recomandat pasul: 5,0-5,8 mm,
iar persoanelor cu un strat mai mare de grăsime subcutanată - 6,2-7,0 mm.


Pasul acelor și tipul dispozitivelor

În dependență de această distanță între ace putem clasifica dispozitivele în 3 tipuri:
- delicate — cu pasul acelor de 3,0–4,9 mm;
- universale — cu pasul acelor de 5,0–6,1 mm;
- intense (puternic stimulatoare ) — cu pasul acelor de 6,2–7,0 mm.

În același timp, folosind orice dispozitiv de aplicare, este posibil să reglați forța de presare conform necesității, adică prin aplicare ușoară sau fermă.

De exemplu, dacă aplicatorul este universal, atunci presiunea asupra acelor este de obicei medie, dar dacă se dorește – poate fi ajustată prin forța de presare. Prin urmare, diferite aplicatoare pot fi utilizate la diferite grupe de vârstă.

Pentru a reduce forța de presare, este mai bine să folosiți aplicatorul printr-o stofă subțire de bumbac, in sau tifon, pliat în 2-3 straturi. De asemenea, ca să nu vă întindeți pe aplicator cu toată greutatea corpului (în modul arătat în instrucțiune) – este acceptat, să vă culcați cu fața în jos, așezând dispozitivul pe spate. În acest caz, aplicatorul poate fi presat cu un prosop greu, pliat în 2–4 straturi, o pătură sau o pungă de nisip de câteva kilograme, ajustând greutatea dorită de presăre.

Intensitatea presării se alege individual, de către fiecare persoană, după necesitate.

Dacă este dorită o aplicare mai puțin deranjantă, atunci se folosesc aplicatoare delicate (cu pas mic). Pentru a obține, cu același dispozitiv, un efect mai pronunțat, trebuie să creșteți presiunea de aplicare.

Pentru pacienții supraponderați (cu un strat crescut de grăsime subcutanată), se recomandă utilizarea aplicatoarelor intensive (cu pas mai mare). Dacă este necesar de redus forța de presare, utlizați aplicatorul printr-un strat de material, sau plasați-l deasupra corpului când sunteți în poziție culcată.

Sumar


Articole recomandate


Anunțuri

Actualizarea Site-ului
3 august, 2020

Expoziție Târgu Mureș
29 februarie, 2020

Politica de prelucrare a datelor personale Compania Apliherb NU colectează date cu caracter personal în scop de prelucrare sau expediere la terți.

Date precum: numele, adresa (inclusiv cea electornică) sau numărul de telefon, ne pot fi comunicate atunci când plasați o comandă sau formulați o solicitare.

În orice caz, nu există registre pentru stocarea acestor date.

Prin folosirea în continuare a site-ului confirmați că ați fost informat și sunteți de acord cu colectarea datelor în scopuri limitate (răspuns la solicitări/întrebări și organizare livrări produse).