IMPORTANT! Compania Apliherb eliberează certificat de Garanție și bon/factură la vânzare. Solicitați-le de la orice sursă, pentru a fi încrezuți în calitatea produselor și în informarea corectă despre utilizare!

28 aprilie, 2015

Ce este prostata?
Este un organ vecin vezicii urnare, o glandă a aparatului urogenital masculin, mai exact este zona de intersecție între calea genitală și cea urinară. Rolul ei este de a produce o parte din lichidul seminal și de a activa spermatozoizii prin alcalinizarea ejaculatului.

Drept urmare, toți barbații au prostată, de la naștere până la sfârșitul vieții. Nu există o categorie de populație mai expusă la această afecțiune, boala apare indiferent de vârstă, ocupație, mediu urban sau rural. Totuși bărbații care au deja 30-40 de ani sunt mai expuși datorită bagajului acumulat în timp. Din păcate, prostatita (maladia prostatei) poate să apară și de la 16 ani!

Din clinicele cele mai frecvente se constată durerile și frecvența înaltă a urinării (preponderent în timpul nopții).

De cele mai multe ori cauzele prostatitei nu sunt cunoscute. Aproximativ 50% din bărbații cu prostatită nu au semne de inflamație, deci o cauza exactă nu poate fi determinată. Prostatita se poate dezvolta și ca o complicație în urma tratării unor boli cum sunt boala catarală – parotita, gripa, amigdalita. Putem spune că motivele principale pentru apariția și dezvoltarea de prostatită sunt infecția, hipotermia și complicațiile după alte afecțiuni, precum și stagnarea energetică în organele pelviene, care se datorează relațiilor sexuale rare, sau abstinenței.

Revenind la subiectul nostru, prostatita acută sau cronică este o infecție a prostatei ce poate reprezenta o problemă gravă de sănătate.


Tratamentul maladiilor de prostată, cu dispozitivul medical Lyapko, se efectuiază astfel:
În poziție șezând, aplicați dispozitivul medical "piciul," un segment din brâul "bebeluș" sau cele 2 bucăți de dispozitiv "picătură" (prinse în rând, cu banda lor) astfel încât dispozitivul să atingă bine zona perineală (între anus și testicole), creând presiunea cu mâna sau cu un prosop făcut sul.

Apăsarea trebuie să fie suportabilă.

Procedura se efectuează timp de 10-15 min, zilnic, recomandat seara, pe parcursul a 14-16 zile.

După fiecare 3 saptamâni se efectuează o cură repetată de tratament.

Ca rezultat al procedurilor se va obține diminuarea inflamației glandei și îmbunătățirea jetului urinar. Tratamentul menționat contribuie și la îmbunătățirea potenței.


Sumar


Articole recomandate


Anunțuri

Actualizarea Site-ului
3 august, 2020

Expoziție Târgu Mureș
29 februarie, 2020