IMPORTANT! Compania Apliherb eliberează certificat de Garanție și bon/factură la vânzare. Solicitați-le de la orice sursă, pentru a fi încrezuți în calitatea produselor și în informarea corectă despre utilizare!
Toate Role Plăci Brâie - Diverse -

Ghem (Bilă cu Ace) 4,0 ..... 120 RON

Ghem (Bilă cu Ace) 4,0
Ghem (Bilă cu Ace) 4,0
Ghem (Bilă cu Ace) 4,0
Ghem (Bilă cu Ace) 4,0
Ghem (Bilă cu Ace) 4,0
Ghem (Bilă cu Ace) 4,0

Dispozitiv de aplicare Lyapko (DAL) „Ghem (Bilă cu Ace)” 4,0 Ag:
diametrul bilei e de 55 mm, distanța dintre ace - 4 mm, numărul de ace – 656,
compoziție: fier, cupru, nichel, zinc, argint, cauciuc de uz medical.

Datorită formei sale rotunde, este un ajutor de neînlocuit (indispensabil) pentru normalizarea funcțiilor organelor și sistemelor organismului, și este, de asemenea, utilizat pentru a restabili vitalitatea, starea bună de spirit și sporește productivitatea.

Dacă aveți probleme legate de conductibilitatea sistemului nervos ar trebui să comprimați mingea în mâini. Astfel veți activa punctele biologic active, îmbunătățindu-se sensibilitatea extremităților, urmând dezvoltarea și restabilirea funcțiilor creierului.

DAL "Bilă cu Ace," în calitate de jucărie ghimpoasă, preferată, poate servi ca un medic pentru copiii preșcolari și de vârste mai mari. Acest dispozitiv dezvoltă la copii abilitățile motorii fine și sensibilitatea tactilă, întărește sistemul imunitar, contribuie la dezvoltarea vorbirii, îmbunătățirea memoriei. Din experiență s-a demonstrat faptul că, copiii care utilizează "Ghemul," depășesc în dezvoltarea fizică și mentală colegii lor.

"Bila cu Ace" este comodă la "gimnastica degetelor." Această tehnică terapeutică este utilizată pe scară largă de către psihologi valeologi, logopezi, reabilitologi, defectologi și neurologi, medici care lucrează cu copii ce au vorbire întârziata, cu dificultăți neuromusculare și neuro-psihice, care suferă de paralizii infantile, stuttering și a alte boli.
Articole utile: Reflexologia Palmelor.
Din categoria: Diverse
Articole recomandate


Anunțuri

Actualizarea Site-ului
3 august, 2020

Expoziție Târgu Mureș
29 februarie, 2020