IMPORTANT! Compania Apliherb eliberează certificat de Garanție și bon/factură la vânzare. Solicitați-le de la orice sursă, pentru a fi încrezuți în calitatea produselor și în informarea corectă despre utilizare!

5 aprilie, 2020

Branțurile sunt utilizate cu succes în corecția coloanei vertebrale la adolescenți, reflexoterapia tălpilor, cu scop de stimulare a punctelor reflexogene (biologic active) ale diferitor organe interne și sisteme funcționale ale organismului uman, combaterea ciocurilor călcâiene, stimularea circuitului sanguin, profilaxia gangrenei degetelor picioarelor, în cazul dereglării circuitului periferic al extremităților, ca complicație a diabetului zaharat.

Pentru a utiliza aceste dispozitive Lyapko, fiind așezați, introduceți branțurile în șlapi, îmbrăcându-le pe picior. Într-o asemenea poziție puteți rula cu tălpile (în șlapi) diferite obiecte cilindrice, pe podea, cum ar fi o sticlă, pentru optimiza acțiunea.

În cazul în care doriți să sporiți efectul asupra anumitor puncte reflexogene din talpă, se recomandă să plasați o bucată de vată (sau alt material) între branț și talpa încălțării, pe zona respectivă. Zona scobiturii piciorului, la șlapi, este prevăzută cu un buzunar pentru a ridica branțul cu un material. De asemenea, pe branțuri poate fi aplicat și un tifon în 2-3 straturi, îmbibat în preparate medicinale sau infuzii de plante (fără alcool). Branțurile Lyapko pot fi aplicate pe orice zonă a corpului.

Acțiunea acestor dispozitive este determinată de efectul urmărit până la aplicare:
- de stimulare (tonic), 5-7 minute într-un mod activ (mers), clătinare de pe un branț pe altul sau rularea unui obiect pe podea;
- de calmare (sedativ), 15-30 minute cu mișcări line, dintr-o poziție inițială șezând sau culcat.

  • Branțuri 5,0
  • Branțuri 5,0


Sumar


Articole recomandate


Anunțuri

Actualizarea Site-ului
3 august, 2020

Expoziție Târgu Mureș
29 februarie, 2020